Guardian Group Holdings Limited

Guardian Group Holdings Limited

Guardian Group Nederland is onderdeel van de Guardian Group. Guardian Holdings Limited is één van de grootste verzekeraars in het Caribisch gebied met meer dan 170 jaar ervaring.

Guardian Holdings Limited (GHL) is het moederbedrijf van de financiële dienstverlener Guardian Group. De productfocus ligt op levens-, ziektekosten-, brand-,  aansprakelijkheid- en ongevallenverzekeringen en tevens pensioenen en vermogensbeheer.

Het bedrijf is in de loop der jaren gestaag gegroeid en bedient momenteel markten in 21 landen in het Engelse en Nederlandse Caribische gebied waaronder Trinidad & Tobago, Barbados, Jamaica, Curaçao, Aruba, St. Maarten en Bonaire.
De producten en diensten van Guardian Group worden op de markt gebracht in het oostelijke Caribische gebied, de Bahama’s, de Kaaimaneilanden, de Amerikaanse Maagdeneilanden en Belize.

Guardian Holding Limited kent een stevig fundament en heeft een goede reputatie bij de leidende financiële instellingen in het Caribisch gebied en haar dochterondernemingen Guardian Life of the Caribbean en Guardian General Insurance Company.
Deze bedrijven zijn beiden beoordeeld met ‘A-Excellent’ door topratingbureau A.M. Best.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!