Samenwerkingsverbanden

Samen sterker…

Om onze dienstverlening verder te optimaliseren, werken we samen met partners die aanvullende diensten aanbieden. Alle diensten zijn er op gericht om de verzekerde in het geval van schade zo snel mogelijk te assisteren. Van van ruitschade tot een ongeval in het buitenland, u kunt bij deze partners terecht voor onmiddellijke support. In de polis en in de polisvoorwaarden leest u meer over de diensten van deze partners.

CED

CED is een vertrouwde naam en marktleider in de Benelux op het gebied van schade-expertise. Al meer dan 50 jaar is CED de belangrijkste partner voor verzekeraars en gevolmachtigden, als ook de overheid en ondernemingen uit andere branches in geval van schade. CED is zowel nationaal als internationaal actief.

SOS

SOS International in Amsterdam helpt mensen die in problemen komen, waar ook ter wereld. De 180 professionals van SOS voorzien in de groeiende behoefte aan hulp en service de klok rond. Snel, adequaat en empathisch, zo blijkt uit klanttevredenheidsonderzoek.

NHT

Na de aanslagen in New York op 11 september 2001 is de NHT opgericht op 1 juli 2003. De financiële gevolgen van aanslagen bleken dermate verstrekkend dat Nederlandse verzekeraars niet langer bereid waren deze schaden op individuele basis te verzekeren. De NHT is een herverzekeringspool waarbij deelnemende verzekeraars samen met de overheid en herverzekeraars de schade door een terroristische aanslag tot een bedrag van 1 miljard euro per jaar vergoeden aan deelnemende verzekeraars.

NBM

Het Nederlands Bureau Motorrijtuigenverzekeringen is een vereniging waarvan alle in Nederland werkzame autoverzekeringsmaatschappijen lid zijn. Zij financieren de werkzaamheden voor een groot deel via contributie. Het Nederlands Bureau is ervoor verantwoordelijk dat schaden die in Nederland door buitenlandse motorrijtuigen worden veroorzaakt, volgens het Nederlands recht worden geregeld. Als Nederlandse auto’s in andere bij het groene kaartsysteem aangesloten landen schade veroorzaken, staat het Nederlands Bureau garant voor de betaling daarvan.

Autotaalglas

Verzekeraars werken vaak samen met autoschade-herstelbedrijven zoals onder andere Autotaalglas. Iedere Guardian Group Nederland klant met autoruitschade kan zich direct melden bij een vestiging van Autotaalglas voor herstel van zijn autoruit. De pijn van ruitschade is snel verholpen in één van de ruim 50 vestigingen in Nederland. Het ongemak lossen we snel en vakkundig op. Zonder franje. Autotaalglas helpt. Altijd.

Ook samenwerken?

Wilt u ook samenwerken met Guardian Group Nederland?

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Als jonge speler op de Nederlandse markt hebben wij namelijk hetzelfde belang al u en dat is bouwen aan een sterk zakelijk netwerk. Wij gaan graag met u in gesprek.