CED

CED

CED is een vertrouwde naam en marktleider in de Benelux op het gebied van schade-expertise. Al bijna 50 jaar is CED de belangrijkste partner voor verzekeraars en gevolmachtigden, als ook de overheid en ondernemingen uit andere branches in geval van schade. CED is zowel nationaal als internationaal actief.

 

Zo behalen de opdrachtgevers samen met CED een hoge mate van efficiency en rendement. CED streeft altijd naar beter en sneller. Zo zoekt CED continu naar nieuwe innovatieve producten om haar klanten nog beter van dienst te zijn. Uiteraard wordt hierbij altijd rekening gehouden met de wensen van de klant en wat er speelt in de samenleving.

 

De specialistische kennis en ervaring gecombineerd met een integrale aanpak maken CED uniek. Voor haar opdrachtgevers vervult CED een rol als betrouwbare partner met oog voor haar omgeving. CED is het grootste expertisebedrijf van Nederland en als plezierig bedrijf met visie graag ook uw partner in business.

 

Om wat voor schade het ook gaat, CED beschikt over expertise in het totale schadeproces. CED kent vijf ‘business lines’ met zeventien labels, elk met haar eigen specialiteit. Zo kan CED haar opdrachtgevers (primair verzekeraars en gevolmachtigden) een integrale benadering bieden met betrekking tot het acceptatie- en schadebehandelingsproces. De activiteiten variëren van certificering, inspectie, (medische) keuring, preventie, advies en examinering tot de werkelijke schadeafhandeling (expertise, taxatie, onderzoek, herstelmanagement, medisch advies en claimbehandeling).

 

Klik hier voor meer informatie over CED Services.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!