Autotaalglas

Autotaalglas

Verzekeraars werken vaak samen met autoschade-herstelbedrijven zoals onder andere Autotaalglas. Iedere Guardian Group Nederland klant met autoruitschade kan zich direct melden bij een van tientallen vestigingen van Autotaalglas voor herstel van zijn autoruit. Een bezoek aan uw intermediair of aan de verzekeringsmaatschappij is niet meer nodig!

 

Autotaalglas is in 1986 opgericht door Pieter van Spaendonck. Wat begon met een eenmanszaak, is uitgegroeid tot een landelijke franchiseorganisatie met 53 vestigingen. Elke vestiging wordt geleid door iemand die binnen een strikt omkaderd kwaliteitsconcept zelfstandig ondernemer is. De beste garantie voor service, inzet en kwaliteit. Autotaalglas is actief op de consumentenmarkt en werkt tevens intensief samen met alle verzekerings- en leasemaatschappijen in Nederland.

 

De ruitspecialisten van Autotaalglas vervangen of repareren uw autoruit.
Autotaalglas streeft ernaar haar klanten een totaaloplossing te bieden. Behalve dat de geleden ruitschade perfect wordt gerepareerd, wordt de klant ook mobiel gehouden. Naast een groot aantal mobiele serviceteams, waarmee de klant ter plaatse geholpen kan worden, heeft Autotaalglas meer dan 100 MiniĀ“s voor haar klanten ter beschikking. Wanneer de klant behoefte heeft aan vervangend vervoer, krijgt hij van Autotaalglas gratis een Mini mee. Zo blijft men mobiel.

 

24 uur per dag

 

Autotaalglas is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij ruitschade via het gratis servicenummer 0800-0828. De Callcenter medewerkers helpen u direct verder. Ook online uw schade melden is mogelijk.

 

Klik hier voor meer informatie

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!